Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

CİZRESPOR MAÇIN HAKEMİNİ GEÇEMEDİ

 

17.12.2007 08:53:29

TFF 3 lig 1 gurupta Cizre Şehir stadında karşı karıya gelen Cizrespor Aksarayspor ile puanları paylaştı. Son Haftaların iki flaş takımının karşı karşıya geldiği maçta Cizrespor kendi sahasında Aksaray spor ile 1–1 berabere kaldı.

 

 

 

ŞIRNAKHABER-Cizre şehir stadında şampiyonluk havasında oynanan karşılaşmada Cizrespor oynadığı futbol ile rakip takıma futbol dersi verdi ancak karşılaşma boyunca taraf tutan orta hakem Fatih Aşlamacıoğlu maça damgasını vuran adam oldu.Karşılaşmanın başından sonuna kadar Aksaray sporu kendi yarı sahasına kapatan Cizrespor oynadığı baskılı futboluna rağmen istediği golü bir türlü atamadı.Aksaray kalesinde atak üstüne atak geliştiren Cizrespor ilk yarının bitmesine beş dakika kala Mehmet Udul’un sağ taraftan geliştirdiği gol atağında topu filelerle buluşturmayı başardı ve takımını 1-0 üstünlüğe taşırken karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla bitti.

İkinci yarının başlaması ile birlikte Cizrespor kalesi önünde ani gelişen bir pozisyonda Cizrespor defansı topu uzaklaştıramayınca Aksarayspor Koray ile 1-1 eşitliği sağladı.Yediği golden sonra yaralı aslan gibi Aksaray kalesinde gol pozisyonlarına giren Cizrespor istediği galibiyet golünü bir türlü atamadı.Aksaraysporlu futbolcuların nefes almasına bile izin vermeyen Cizrespor golcü futbolcu Fatih’in vurduğu kafa vuruşu önce direğe daha sonra gol çizgisini geçmesine rağmen maçın orta hakemi Fatih Aşlamacıoğlu topun çizgiyi geçmediğini söyledi. Ancak Cizrespor durmak nedir bilmiyordu ve Aksaray kalesine yüklenmeye devam ediyordu.Yine bir Cizrespor atağında Aksaray defansı topu çıkarmaya çalıştı ancak sağ taraftan ortalan topa golcü futbolcu Fatih müthiş bir kafa vuruşu topu filelerle bir kez daha buluştu. Ancak yine maçın orta hakemi Aşlamacıoğlu Fatih’in faul yaptığına karar verdi ve Cizresporun kazandığı golü gol olarak kayda geçmedi. Maçın kalan dakikalarında ise Cizrespor atak üzerine atak üretti fakat karşılaşma 1-1 eşitlik ile noktalandı.Maç sonrası kaybedilen 2 puan taraftarların hakeme öfke duymasına neden oldu. Karşılaşma boyunca taraf tutan ve Cizresporun ataklarını kesen orta Hakem Fatih Aşlamacıoğlu’na taraftarlar büyük bir öfke duydu ve hakemler soyunma odasına girerken gergin anların yaşanmasına neden oldu.

 

STAT:CİZRE ŞEHİR

HAKEMLER:Fatih Aşlamacıoğlu 5, Serkan Çınar 5, Mustafa Uslu 5

CİZRESPOR: Bülent 6,Gökhan 6,Yusuf 6,  Faruk 7, Serdar 6, Engin 6, Medeni 7, Mustafa 6, Fatih 7, Kemal 5, Mehmet 7(dk 70 mesut 5)

AKSARAYSPOR:Şeymus 5, Fuat 5, Mahmut 5, Tekin 6, İbrahim 6, Cem 5, Evren 5, Koray 7, Cihan 7(dk84 Abdullah ?) Ferhat 6, Muhsin 6

SARI KARTLAR:Fatih dk37, Engin dk43, Mustafa dk73,  Serdar dk84 Cizrespor /Mahmut dk 30 Aksarayspor

GOLLER:Mehmet dk40 Cizrespor /Koray dk46 Aksarayspor

 

 

 

 

 

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338050

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber